fbpx
BLACK_HAT_LOGO_IMAGES_FINAL_HORIZONTAL_1000x500

Ihász Ingrid marketinges és fotós oktató Marketingiránytű fotósoknak c. könyvének bemutatója a Dohány utcai Magvető Cafe kávéház és könyvesboltban.

Ingrid korábban marketingesként tevékenykedett többek között a CEMP-nél, valamint a Mediacomnál. Nevéhez fűződik a Mediacom akadémia, de sokáig blogolt is marketing témában (ld: Rabbitblog). Otthon van a programmatikban és mióta gyermekét világra hozta még jobban elmélyült a fotózásban. Olyannyira, hogy többször hívták a Fotósok Online Hétvégéjére utómunka témában bemutatót tartani.

Lételeme a tudásmegosztás; YT csatornáján rengeteg ingyenes anyagot halmozott fel és weboldalán is rendszeresen oszt meg a fizetős tananyagok mellett ingyenes leírásokat, esettanulmányokat, tippeket, tanácsokat.

Weboldala a DreamWorldPhoto címen érhető el, a Facebookon csoportot is létrehozott kattanjki címen.

Kövessétek Ingridet minden létező csatornán.
Megéri!

Kihívás:

A helyszínen rendszeresen szerveznek bemutatókat, összejöveteleket ezért a szervezők kisujjból képesek egy könyvbemutatót lebonyolítani.

Ebben rejlik a hely nehézsége, ugyanis a világítás nem éppen fotó-barát: a plafonon spot lámpák sorakoznak, a „színpadra” irányított reflektorok pedig borostyánsárga, a szpotoktól teljesen elütő színhőmérsékleten szórják a fényt.

Néhány nappal korábban megtekintettem a helyszínt, mert nem szeretek váratlan meglepetésekbe belefutni. Kicsit furcsán néztek az ott dolgozók, hiszen zsigerből letudnak 1-1 rendezvényt; nem értették mit is keresek ott.

Mint kiderült, a helyi videós is küzd a fényekkel. Miután néhány dolgot átbeszéltem vele, megbizonyosodtam, hogy nem volt hiába az előmustra.

A rendezvényre ezért 2 db nagyméretű fényformálóval érkeztem. Az egyik egy C-standra rögzített 165 cm átmérőjű Brolly, a másik egy 109 cm-es fehér fényvisszaverő esernyő volt, egyenként 1-1 Godox AD200Pro vakuval, melyek körfejére CTO fóliát rögzítettem. Tartalékban azért volt nálam plusz állvány, rendszervaku.

A felszerelés 2 db Sony gépből állt (Sony A7III és Sony A7RIII); ezeket SpiderPro Duo övre akasztottam. Az egyik gépen a Tamron zseniális 35-150mm f/2-2.8 Di III VXD, a másikon a Sony 16-35mm f/2.8 GM objektívje kapott helyet és lehetőséget. Tartalékban volt nálam egy Sony Sonnar T* FE 55mm f/1.8 ZA objektív és egy Samyang AF 14mm f/2.8 FE lencse is.

Kíváncsi vagy még több rendezvényre?

Kattints a projekt bélyegképére a rendezvény megtekintéséhez!

Email: hello@blackhatimages.com | Mobil: +36 30 947 4974