fbpx
BLACK_HAT_LOGO_IMAGES_FINAL_HORIZONTAL_1000x500

Torta és süteményfotózás az Auguszt cukrászdában

Az egyik legismertebb és legrégibb családi cukrászdában készítettünk képeket a zamatos és ínycsiklandó édességekről és „sósságokról”

A projektről

Leírás

Ki ne szeretné a süteményeket? Vagy a fagylaltokat? Vagy a sós, ropogós finomságokat? A jó kávét? A habos krémest? A hagyományosan, valódi, természetes alapanyagokból, manufakturális módon készített hamisítatlan Auguszt süteményeket?

 

Csak azt tudom mondani, hogy ha a Fény utcai piac környékén jársz, vagy beugrottál a Mammutba elintézni a bevásárlásodat, mindenképp szakíts időt arra, hogy leülj egy finom kávé vagy tea mellé, és lazulj el egy pár percre az Auguszt cukrászdában.

 

És egyél egy… tudod mit? Bármit is egyél, nem fogod megbánni!

Kihívás

A tulajdonosok soha nem érnek rá, mindig van valami tennivaló az üzletben. Ibolya pörög ezerrel, József pedig a kasszában szolgálja a ki a vendégeket. Ide nem tudsz úgy bejönni, hogy ne csapna meg az a forgószél, amivel a vendégeket igyekeznek a lehető leggyorsabban és kedvesen kiszolgálni.

 

Ha vendégként jössz, az a legjobb! Akkor csak ülj le és élvezd az ízeket, legyen sós, vagy édes, amit rendelsz.

 

Dolgozni egészen más: olyankor a felső terem melletti kisebb helységben megy a munka: állványok, vakuk, fényformálók vannak a kezed ügyében és egy számítógép, hogy azonnal meg lehessen nézni az elkészült produktumot.

A felszerelés

Állványokat, ernyőket, szoftboxot szoktam külsős termékfotózáshoz vinni, meg természetesen az elmaradhatatlan Godox AD200Pro vakukat. Ezek a fényforrások elengedhetetlenek és minőségi fényt állítanak elő.

 

Mindig van nálam 24 mm-től legalább 70-ig optika, időnként a Sigma 70mm f/2.8 DG DN Macro objektív is a táskába kerül.

 

A MacBook Pro és a Sony A7III kapcsolódásához TetherTools kábelt használok. Ez magabiztossá tesz engem és a két gép közötti kommunikációt is.

Kíváncsi vagy hasonló projektekre?

Kattints a projekt bélyegképére a megtekintéshez!

Email: hello@blackhatimages.com | Mobil: +36 30 947 4974